(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>
Tiketti!!

Rakkautta, naurua ja hyvää energiaa!

Henna Länsipää

Henna on rohkea maailmanmatkaaja. Hänen valaiseva olemuksensa ja avoin sydän heijastavat hänen valloittavaa persoonaansa. Hän on vetänyt erilaisia koulutuksia ja naurusessioita ympäri maailmaa ja kouluttaa naurunammattilaisia! Hahahaa :) Hän on mm. elämäntaidonvalmentaja ja on ohjaajana monilla retriiteillä. Hän elää unelmaansa maailmanympärimatkaajana ja Natural High festivaalin luojana! Ihana tavata!

Aaro Löf

Sydämeni ohjaa minua elämään rehellisesti. Toteuttaen rohkeasti sen hyväksyvää, totuudellista ja voimallista olemusta - rakkautta. Teen parhaani ollakseni sen opastuksen arvoinen, vaikka se ei aina ole helppoa. Kutsumukseni on jakaa sydämestäni niitä taitoja ja välineitä jotka ovat auttaneet minua ja monia muita elämään sisintämme kuunnellen. Askel askeleelta, syvemmin ja syvemmin.

Äidin, vanhemman, jumalan, ystävän, läheisen, lapsen, kullannupun, opettajan tai vaikkapa veljen. Etuliite muuttuu mutta rakkaus pysyy. Mitä se sitten on? Tekoja? Viisautta? Tunne? Luojan syvin olemus? Sana?

"Minusta se on jotain jonka voimme elää todeksi joka päivä. Siellä ihan tavallisessa arjessa." - Aaro

Tule kuulemaan Huoraamisesta Rakkauteen- esikoiskirjansa tänä vuonna julkaisevaa Aaro Löfiä ja tunnustelemaan mitä rakkaus sinulle on.

 

Mitä rakkaus on?

Nauran, olen ja rakastan

Tämä workshop saa sinut hyppimään riemusta, avautumaan ja hehkumaan. heheheeee, kuinka mahtavaa, nauraa hahahaaa, varsinkin silloin, kun ei huvita yhtään.

Odotatko, että joku tekee sinut onnelliseksi, vaiko vain päätät alkaa sellaiseksi. On tutkittu, että ympäröivät asiat vaikuuttavat vain n.10% tunteeseen olla onnellinen. Voit aina valita, aina.

Nauramme itsellemme onnen, avoimen sydämen ja rentoutuneen mielen. Myös kuuntelemme, herkistymme ja rakastamme.

Tämä interaktiivinen workshop on ihan kaikille ja on aina yllätyksiä täynnä.

 

aarolof.com Laugh with us
Anna-Leena Partanen ja Jani Marttanen

Sisko ja sen Veli - Anna-Leena ja Jani - kokeneet, osaavat ja innostavat valmentajat. He ovat inspiroivia esimerkkejä oman voiman löytämisestä. Heillä on kyky auttaa ihmisiä kaatamaan mielen raja-aidat, ja saada ajattelemaan entistä paremmin itseään palvelevalla tavalla. Heitä yhdistää vahva läsnäolon voima ja taito hehkuttaa itse kunkin sisimmässä kytevä hiillos täyteen liekkiin.

 

 

Emilia Vasko on Suggestoterapeutti, kehoterapeutti, ennegrammiohjaaja ja kundaliinijoogaopettaja sekä Kehto Koulun perustaja sekä pääopettaja. Kehto Koulu on nykyaikainen ja riippumaton henkinen koulu, jonka pääopetuspaikkana toimii Kehto Retriittitalo Långvikissä Kirkkonummella. 

Emilia Vasko

Avautuminen omalle naiseudelle
Minä saan PAREMPAA™ -workshop

Seksuaalisuus on upea, kaunis, ihmeellisen voimakas ja hämmästyttävän herkkä kohta ihmisyydessä ja keskeinen osa henkisellä polulla. Naiseuden energiaan on sisällytetty erityisen voimakas potentiaali, joka avautuu syvänä nautintona elämästä sekä suurena vastuuna ylläpitää elämää. 

 

Matka naiseuden ytimeen alkaa toisesta chakrasta, oman vatsan ja kohdun juhlimisesta. Siitä, että hyväksymme itsemme elämän syklien kantajiksi ja rohkenemme nauttia kehostamme. Kun otamme tähän nautintoon mukaan neljännen chakran, sydämen energian, on naiseuden energialla potentiaali avautua ehdottomana rakkautena ja elämän hyväksymisenä. Kuudennen chakran, intuition kautta naiseuden energian koko potentiaali on jaettavissa ympäröivän maailman kanssa herkkyydellä.

 

Tässä worksopissa tutkimme naiseuden energiaa itsessämme kysymysten, hengityksen ja dynaamisen meditaation keinoin. Workshopiin ovat tervetulleita naiset ja myös miehet, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään naiseutta sekä itsessään että naisessa.

 

Elämyksellinen, innostava, toiminnallinen ja energinen workshop perustuu tietoisen ja tiedostamattoman mielemme yhteistyön aktivoimiseen ja se auttaa Sinua löytämään yhä enemmän potentiaaliasi ja hyödyntämään piilossa olleita tai vähemmän käyttämiäsi voimavarojasi entistä tehokkaammin.

 

Workshop on suunniteltu tukemaan Sinua oman rakentavamman sisäisen puheesi voimistamisessa, tavoitteidesi selkiyttämisessä ja helpottamaan pääsyäsi tarvittaviin tunteisiin, jotka kaikki ovat oleellisia haluttujen muutosten aikaansaamiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi millä tahansa elämäsi osa-alueella.

 

Minä saan PAREMPAA™ - workshopin ydin pohjautuu siihen, että...

- ajatukset ohjaavat tunteita,- tunteet ohjaavat ihmisen käyttäytymistä,- käyttäytyminen saa aikaan toiminnan,- toiminta saa aikaan tuloksia ja- samanlaisuus vetää puoleensa samanlaisuutta.

 

Workshopissa Sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi ja elämääsi Sinun haluamaasi PAREMPAA!

 

 

 

 

 

Liikkeenjohdon Kehto Anna-Leena Partanen
Lisää elämääsi aitoja ilon ja onnen hetkiä. Opi muuttamaan tunnetilaasi silmänräpäyksessä! Käytetään välineenä mm. omaa kehoa, hengitystä ja 
mielikuvia. Tässä workshopissa avataan aistit ja ollaan läsnä. Koetaan ilon ja onnen tunteita. Saadaan eväitä vietäväksi myös omaan elämään. 
Tämän jälkeen arki maistuu vieläkin paremmalta… YES!!!
”Paras hetki elämässä on NYT!”

My Happy Moments

Eeva Ojalehto

Eeva on innostava, valovoimainen,
sydämellinen ja aidosti läsnäoleva. Eeva tarjoaa mm. elämäntaidonvalmennusta, rentoutumista, joogaa ja meditaatioita yksilöasiakkaille ja ryhmille omassa Unelma Elämä yrityksessään. 
Eevalla on kurssitoimintaa ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla. Eeva on koulutukseltaan MB Elämäntaidon valmentaja, NLP Practitioner, NLP Personal coach, Työfysioterapeutti, Jooga- ja meditaatio-ohjaaja. 
 

Power to Be you! Helsingissä

 

Keväällä 2014 ensimmäisen kerran järjestetty poweri-ilta oli suuri menestys, ihana, hauska, inspiroiva, herkullinen ja täynnä mahtavia ihmisiä! 

Menestystarina jatkuu ja Power to Be you on tulossa uudestaan Lokakuussa 2014!! Tule mukaan!!

Unelmaelämä
(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>